Відома українська телеведуча Катя Осадча зізналася, що вперше за кілька місяців у неї опускаються руки і навіть підтримка чоловіка Юрія Горбунова в цьому випадку безсила. Цим зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Катя Осадча розповіла, що за весь час повномасштабної війни її вперше покинули сили і почали опускатися руки. До цього вона трималася з усіх сил, щоб допомагати українцям, але в один момент сили її покинули.

Катя Осадча. Фото: скрін youtube
Катя Осадча. Фото: скрін youtube

"Вперше за чотири місяці почала здаватися. Я завжди знала, що все буде добре, що скоро перемога, що ми сильні, що якщо всі рідні живі - значить немає чого скаржитися і розпускати нюні, більшості набагато гірше, потрібно триматися, щоб допомагати, щоб робити все, що в силах, боремося...",- поділилася телеведуча.

Катя Осадча зізналася, що безперервні обстріли українських міст змусили її зненавидіти всіх жителів сусідньої країни.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Скрін instagram
Скрін instagram

"Але сьогодні все інакше... "Не живі" все більше українців, ракети летять без зупинки і прицільно в цивільних, я готова вчепитися в горло будь - якому росіянину, якщо його випадково боронь Господи зустріч", - додала Осадча.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Осадча з "Світського життя" показала фото з минулого життя: "Війна змінила плани кожного з нас".

Також наш портал повідомляв, дружина Юрія Ткача зізналася, що війна дала поглянути на Київ іншими очима: "Знову закохуюся в кожну вулицю".

Крім того, ми писали, Мішель Андраде з "Орел і Решка" після розставання з Потапом розповіла про нову втрату: "Люди показують туалет".