Українська актриса і телеведуча Ольга Сумська влаштувала фотосесію на тлі руїн, які залишили після себе російські окупанти і підняла бойовий дух народу. Знімки зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ольга Сумська має досить велику армію шанувальників, яку періодично радує новими фото і відео, як з особистого життя, так і пов'язані з професійною діяльністю. Також актриса активно висвітлює актуальну інформацію про війну в Україні, щоб світ відео звірства окупантів.

Ольга Сумська. Фото: скриншот Instagram
Ольга Сумська. Фото: скриншот Instagram

Так, цього разу Ольга Сумська показала кілька фото з Бородянки, що на Київщині, яка була в окупації. На тлі видно зруйновані житлові будинки, вигорілі після обстрілів, а також пам'ятник Тарасу Шевченку, який ще в перші тижні війни показували в мережі.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також зірка залишила короткий підпис до фото, щоб підняти бойовий дух українцям.

"Бородянка Нескорена! З днем Конституції, моя країна! Ми вистоїмо! Віримо в ЗСУ! Віримо в нашу перемогу!",- підписала публікацію зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Kalush розповів, як зароджувалася історія невід'ємної частини його образу - рожевої Панами: "Першу купив на секонді для кліпу".

Також наш портал інформував, Катя Бужинська крізь сльози співала на сцені в той час, поки окупанти безжально руйнували Україну ракетами: "З важким серцем".

Крім того, ми повідомляли, дружина Юрія Ткача зізналася, що війна дала поглянути на Київ іншими очима: "Знову закохуюся в кожну вулицю".