Зірка серіалів "Кріпосна" і "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк вперше прокоментував розставання зі своєю коханою. Цим артист поділився в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Тарас Цимбалюк завжди відкрито спілкується з шанувальниками і нерідко ділиться не тільки яскравими фото або відео, але особистими роздумами, проблемами. Так, після гучного розставання зі своєю коханою Тіною, актор вперше публічно заговорив на цю тему.

Тарас Цимбалюк. Фото: скрін youtube
Тарас Цимбалюк. Фото: скрін youtube

Тарас Цимбалюк зізнався, що розійшовся з другою половинкою не дуже спокійно. Він зазначив, що обидва вони залишилися зі своїми образами і точно не зможуть підтримувати теплі дружні стосунки. Проте актор підкреслив, що в разі необхідності завжди допоможе колишній дівчині, адже не закриває остаточно перед нею свої двері.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Кожен вийшов з цих відносин з якимись своїми образами. Хтось чимось незадоволений. Це абсолютно нормально. Я не можу сказати, що це теплі дружні стосунки. Але, звичайно, я Тіні допоможу в будь-який момент, я не закриваю двері. Так само і вона. Ми розлучилися людьми по відношенню один до одного", - поділився актор.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Тарас Цимбалюк і Анна Кошмал згадали минулі дні і показали, якими були щасливими: "У мирний час".

Також наш портал інформував, зірка "Говорить Україна" показав епічні кадри повернення російської ракети на свою ж позицію: "Так вам і треба".

Крім того, наш портал повідомляв, Ірина Білик згадала про малюка, врятованого зі знищеного пологового будинку: "Врятуйте мого сина".