Відома українська виконавиця і фіналістка шостого сезону вокального шоу "X-фактор" Аліна Паш, крім іншого є ще й активною користувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 90 тисяч чоловік.

Аліна Паш взяла участь у мітингу, організованого на підтримку бійців із заводу "Азовсталь", які зараз перебувають у полоні у російських окупантів. Артистка показала яскраві фотографії і поділилася враженнями.

Скріншот з Instagram, Аліна Паш
Скріншот з Instagram, Аліна Паш

Як розповіла співачка, подібні мітинги пройшли не тільки в Кракові, де вона була. А ще й у Лондоні, Стамбулі, Чикаго, Берліні, Сіднеї, Стокгольмі та інших містах. Тисячі людей вийшли на вулицю, щоб весь світ почув про долю українського народу і полонених військових.

"Я дякую кожному, хто в той день був там зі мною. Ми стали одним голосом нашої держави. Я вкотре переконуюсь, що для того, щоб підтримувати Україну, не обов'язково бути українцем. Достатньо просто бути людиною", - написала Аліна Паш.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Шанувальники подякували артистці за те, що вона не залишилася осторонь і підтримала українських захисників.

Коментарі - instagram.com/alinapash/
Коментарі - instagram.com/alinapash/

Коментарі - instagram.com/alinapash/
Коментарі - instagram.com/alinapash/

Раніше ми писали про те, що Аліна Паш заговорила про українську спадщину, яку вороги намагалися стерти з лиця землі: "Наша культура жива"

Як повідомляв Знай.uа, Аліна Паш зізналася, що збрехала про поїздку до Криму і підробила довідку від прикордонників: "Беру на себе всю відповідальність"

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Паш втрутила Ірину Білик у свої виступи в окупованому Криму: "На весіллі у її друзів"