Українська співачка Ірина Білик дала інтерв'ю, в якому розповіла про своє ставлення до українських артисток, які проживають і працюють в росії. Щобільше, вони й словом не згадують про війну в Україні та вторгнення росії в суверенну державу.

Про це зірка говорить у програмі "Ранок з Україною". Зокрема, Ірина Білик розповіла, що чоловік її колеги Таїсії Повалій, продюсер Ігор Ліхута підтримує "спецоперацію" рф у нашій країні. За словами співачки, він дивиться телевізор та щиро радіє вбивствам українців.

А стосовно Таїсії Повалій в Ірини Білик жалю немає ніякого, адже вона назавжди викреслила ім'я зрадниці зі свого життя.

Ірина Білик, фото: Instagram
Ірина Білик, фото: Instagram

"Я бачила людей, які мені розповідали, що зараз відбувається з Ігорем Ліхутою. Він сидить, дивиться в телевізор і радіє з того, що відбувається з нами тут", – заявила співачка. Ірина Білик

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Крім того, Ірина Білик заявила, що не відчуває жодного жалю й до ще однієї українки Ані Лорак, яка нещодавно засвітилася на росТВ у програмі "Де логіка?". Стосовно Таїсії Повалій відомо, що вона недавно виступила в Кремлі на концерті до Дня перемоги з "Піснею про рушник".

Нагадаємо, діти Повалій і Єгорової послали матерів, а Козловський, Дорн і Onuka викреслили родичів: "Рідні стали чужими"

Також ми писали, дружина Григорія Решетника жорстко засудила Таїсію Повалій за концерт у росії: "Розважає вбивць"

Нагадаємо, Таїсія Повалій замекала на концерті для путіна українською мовою: "І в дорогу далеку"