Відома українська актриса театру і кіно, що отримала велику популярність завдяки ролі в серіалі "Папік" Дар'я Петрожицька зізналася, що її буквально розриває зсередини ненависть. Чому її переповнює це почуття, зірка розповіла на сторінці в instagram.

Дар'я Петрожицька активно спілкується з шанувальниками через соцмережі і завжди тримає їх в курсі подій в особистому житті. Зараз актриса знаходиться в Німеччині, де зупинилася у свого хлопця.

Дар'я Петрожицкая. Фото: скрін youtube
Дар'я Петрожицкая. Фото: скрін youtube

Так, актриса зізналася, що останнім часом її переповнює далеко не найкраще почуття - ненависть. Розслабитися, судячи зі слів знаменитості, не виходить навіть в обіймах коханого.

"Останнім часом я відчуваю тільки одне ... ненависть! І я ненавиджу це почуття.. у вас так само?",- поділилася актриса.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дар'я Петрожицька все ж знайшла позитив у ненависті і зазначила, що її можна пустити в потрібне русло і тоді від цього буде користь.

"Давайте цю ненависть перетворювати на корисне, адже зараз допомога потрібна не менше ніж у перші дні! Продовжуємо!!! Кожен на своєму фронті. Безмежна подяка нашим захисникам!!!",- зазначила зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Осадча зізналася, що остаточно "розклеїлася", не допомагає навіть підтримка Горбунова: "Почала здаватися".

Також наш портал інформував, Святослав Вакарчук заради України вийшов на сцену після довгого "затишшя": має намір боротися з Росією своїми методами.

Крім того, наш портал повідомляв, Kalush розповів, як зароджувалася історія невід'ємної частини його образу - рожевої панами: "Першу купив на секонді для кліпу".