Стали відомі цікаві подробиці шлюборозлучного процесу скандального російського реп-виконавця Моргенштерна, справжнє ім'я якого Алішер Валєєв, і його вже колишньої дружини Ділари Зінатулліної.

Моргенштерн запам'ятався шанувальникам як епатажний, безрозсудний і злегка божевільний хлопець, який зробить все заради хайпа. І їхнє весілля з Діларою було відповідне. Молодята організували торжество в стилі 90-х і викликали фурор. Але ось, після майже року щасливого шлюбу дівчина заявила про розлучення.

Моргенштерн і Ділара, фото з Instagram
Моргенштерн і Ділара, фото з Instagram

Ділара зізналася, що причиною розлучення стали нескінченні зради з боку Алішера, а для нього це чисто "спорт". Дівчина втомилася терпіти таке ставлення і пішла.

Але ось Моргеншерн, незважаючи на любов, яку була між ними, не збирається віддавати колишній дружині частину свого майна, а воно у нього досить пристойне.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Скріншот з Instagram
Скріншот з Instagram

Більш того, за словами адвоката репера, Ділара повинна віддати частину дорогих подарунків, які їй робив Алішер. Але Зінатулліна не переживає з цього приводу.

"Я сама достатньо заробляю, і не збираюся займатися самоприниженням. Моя Лера в фінансах просто ас, і набагато грамотніше нашої "рок-зірки", так що з нею я точно не стану жебрачкою" - заявила Ділара і згадала свою подругу, яка допомогла їй вийти на хороший заробіток.

Раніше ми писали про те, що Моргенштерн зізнався в зрадах Діларі і не бачить в цьому нічого поганого: "Я самець. Просто потикати, чого ні?"

Як повідомляв Знай.uа, Елджей висміяв колишню Настю Івлєєву з "Орел і решка" після її підтримки путіна: "Хто косить?"

Також портал Знай.uа писав, що в загоні Дорофєєвої і Дантеса поповнення, Моргенштерн заявив про розставання з Діларою через 7 місяців після весілля: "Вагітність?"