Олександр Зінченко - дуже відомий український футболіст, захисник англійського "Манчестер Сіті" і гравець нашої збірної.

Хлопець взяв участь в рамках проекту "Комендантський чос" на Youtube-каналі хлопців з "Ліги сміху" - "Леви на джипі". Крім Зінченка, там був Дурнєв, Дантес, Лачен, Гороховський та інші. Але ось саме Олександр зробив невелике зауваження Миколі.

Олександр Зінченко, фото: Instagram
Олександр Зінченко, фото: Instagram

— Я хотів спросити, як ти там праздновал победу? Ти потихенечку, помаленечку?

— Так, Коль, відразу тобі хочу попросити - закінчуй боротися з українською мовою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

— Та вона ллється, Сашко, та що ти таке кажеш? Та епрст, Сашко, шо ти таке кажеш. Пристидив.

— Тобі повинно бути соромно, дуже соромно, тому що українська мова дуже-дуже гарна і нею потрібно дуже добре розмовляти. А ти поки що борешся.

Вона поки дає мені п*зди.

Олександр Зінченко, фото: Instagram
Олександр Зінченко, фото: Instagram

"Суржик - це акт зґвалтування російської мови. Так що не партеся і розмовляйте суржиком", "Боже, я уявити собі не могла, що Зіна так добре розмовляє українською", "Російською говорити, це те ж саме, що з калаша стріляти холостими орків", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, по стопах Шакіри і Піке: одноклубник Саші Зінченка Філ Фоден отримав "ляпас" в одних трусах від дівчини - "Розкажи їй"

Як повідомляв "Знай.ua", збірна України зіграла один з найгірших матчів за останній час: були на полі, як переможці всього

Знай.ua писав, рефері заявив, що ФІФА спеціально не пропустили нашу збірну на Чемпіонат світу-2022: "Не буду лукавити"