Українська співачка Наталія Могилевська поділилася своєю новою композицією, та невеличким уривком з концерту, у пісні жінка розповіла про своє кохання.

На сторінці Instagram Наталя розмістила невеликий уривок нової пісні, прем'єри, яку заспівала для киян. Співачка з'являється на темній сцені у дверях, під снігом, який створює казкову ілюзію чарівної ночі.

Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram
Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram

У кадрі Наталя знаходиться в довгій сукні та піджаку. Вона співає, схиляючись на дверний отвір. "Ай-яяй, як я його цілувала, мамо, я покохала".

Ніжна мелодія пісні та образ співачки підказує, що жінка дійсно закохана. Та й справді, нещодавно у інтерв'ю Наталя зізналася, що її серце не самотнє, вона зустріла людину, яку покохала.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram
Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram

У коментарях захопливо висловили емоції від нової композиції:

"Господи, як же це красиво, як же ж це тендітно, ніжно, зворушливо, мило, лагідно, сльози на очах", "Як гарно...ніжно", "Наташенька ви прекрасна, чудова, приголомшлива! Любимо вас!!! Бережіть себе!!!", "Офігенна вистава. Стільки життя у вас. Стільки пристрасті", - написали прихильники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" розповіла про глибоку рану, яка не дає їй спокою.

Як повідомляв "Знай.ua" Григорій Решетник передрік незавидне майбутнє любителям свастики, що стріляють по українських містах.

Також "Знай.ua" інформував, що Коля Сєрга емоційно вилив душу, вказавши на справжню сутність росіян, що підтримують війну.