Катерина Кухар, строга суддя на шоу "Танці з зірками" та прима-балерина Національної опери, обожнює стильні образи, черговий раз вона підтвердила це розмістивши фото на своїй сторінці в Instgaram.

Катерина зробила чорно-біле фото на жовто-блакитному фоні. Жінка одягла шикарне вбрання. Верх-жилетка у квітках, та світла спідниця знизу. Вона вплела квіточки у волосся, які заплела у дві строгі косички. Для повноти образу Катерина надягла довгі перчатки темного кольору.

Катя Кухар. Фото: скрін youtube
Катя Кухар. Фото: скрін youtube

Неймовірний образ зірка присвятила основному закону - Конституції, про яку написала у своєму блозі. Вона нагадала скільки часу Україна захищає свою суверенність.

Вже 125 днів український народ захищає багатовікову історію, суверенну волю, самовизначення та забезпечення прав і свобод людини. Катерина Кухар

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Катерина Кухар нагадала, що історія України далеко не обмежується 30 роками, балерина зазначила, що понад 300 років тому, Пилип Орлик хотів звільнити Україну, як він писав у листі Карлу ХІІ: "від московського рабства і тиранії". І як би не намагався дехто за всі ці роки переписати історію, та ні ворогу, ні комусь іншому у світі — не вдасться цього зробити.

Катерина Кухар. Фото: скриншот Instagram
Катерина Кухар. Фото: скриншот Instagram

"Українська еліта і краса", "Принцеса чарівна дуже дякую, але все буде добре, слава Ісусу христу", "Відчувається як ви любите її", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що співачка Jerry Heil у день Конституції назвала ім'я пророка сучасності.

Як повідомляв "Знай.ua" лідера гурту "ТІК" Віктора Бронюка удостоїли почесної нагороди за заслуги перед Україною.

Також "Знай.ua" інформував, що Alyona Alyona повеселилася з імпровізованим мікрофоном в руках і несподівано "народила" хіт.