Популярний український співак, соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя показав, як Минає день на передовій. Ролик артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Тарас Тополя ще до повномасштабного російського вторгнення пройшов курс навчання на парамедика, і з самого початку війни рятує життя українських захисників. На фронті артист вже п'ятий місяць і навіть день народження, свій і групи, йому довелося відзначати під гул танків.

Тарас Тополя. Фото: скрін youtube
Тарас Тополя. Фото: скрін youtube

Так, Тарас Тополя вирішив показати, як проходять дні на передовій, в тому числі і такі святкові. На початку ролика артиста вітають з кульками і навіть тортом, а незабаром привозять поранених бійців, яким він надає першу допомогу, а потім вивозить в госпіталь. Також він показав, що не обходиться без трагічних моментів, коли доводиться бачити тіла захисників, які не вижили.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Хроніка війни. Як ми "святкували" День Народження", - підписав відео музикант.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова зізналася, що не зазнала батьківської любові, а ось її дітям пощастило: "Для мене ця істота метафізична".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздьова з "Танці з зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."