Дружина відомого українського гумориста з творчого об'єднання "Студія Квартал-95" Євгена Кошового останнім часом проявляє велику активність в соціальних мережах, розміщуючи різні курйозні новини і жарти з народу. На Ксенію Кошову в Instagram підписано трохи більше 45 тисяч осіб.

Дружина гумориста відреагувала на недавню новину про те, що відомий російський актор Федір Добронравов, який знімався в легендарному серіалі "Свати", відвідав поранених бійців з армії рф. Окупанти, після участі у війні на території України, були доставлені в госпіталь з травмами. А артист люб'язно їх підтримав.

Федір Добронравов, фото: пресслужба ЦВО / samara.kp.ru)
Федір Добронравов, фото: пресслужба ЦВО / samara.kp.ru)

60-річний Добронравов роздав солдатам автографи, турбувався про їхнє здоров'я, а також згадав, як служив сам у ВДВ і розповів про зйомки "Сватів". Таким чином, він чітко озвучив свою позицію і підтримав злочини росії.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Ксенія Кошова заявила, що раніше їй дуже подобалася творчість і особистість актора. Але тепер, судячи з усього, Федір Добронравов дуже її розчарував. Варто відзначити, що артист в ролі Івана Будька в культовому серіалі був кумиром багатьох.

"А мені так подобався цей актор...", - написала дружина Кошового.

Скріншот з Insta Stories, Ксенія Кошова
Скріншот з Insta Stories, Ксенія Кошова

Раніше ми писали про те, що син Федора Добронравова зі "Сватів" Віктор вперше вирішив розповісти про війну в Україні: "Мені не соромно. Все пройде"

Як повідомляв Знай.uа, Євген Кошовий розповів, як Володимир Зеленський підтримав всю команду під час війни: "Як востаннє"

Також портал Знай.uа писав, що дружина гумориста Кошового Ксенія помістила п'ятого президента в гру Mineсraft: "Блок Петра Порошенка"