Відомий український ведучий Андрій Шабанов, якого шанувальники бачили в багатьох шоу Нового каналу, зараз активно допомагає рідній країні і армії. Артист в Instagram розповідає про успіхи волонтерського проекту з доставки необхідних ліків українцям, який був створений за його ініціативою, і ділиться важливими новинами.

Андрій Шабанов розповів про курйозну і досить неприємну ситуацію, яка з ним трапилася. Незважаючи на те, що артист займається тільки благодійною діяльністю і допомагає українцям, у нього все ж є хейтери. Здавалося б, приводів немає, але серед його підписників є дуже неадекватні люди.

Один з них образив його, написавши в особисті повідомлення: "Смокчіть х*й".

Скріншот з Insta Stories, Андрій Шабанов
Скріншот з Insta Stories, Андрій Шабанов

На що Андрій Шабанов дуже кумедно відреагував. Він не став кидатися поганими словами у відповідь. Ведучого щиро здивувало, чому це має робити саме він.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Більше того, Шабанов саркастично заявив, що він - людина сучасна і з розумінням ставиться до таких людей, які мають подібні інтереси.

"Я не хочу бути ханжею і з розумінням ставлюся до інтересів різних груп людей, що населяють нашу планету. Тому, я дуже навіть не проти. Єдине, у мене питання, чому це повинен робити я?", - сказав артист.

Раніше ми писали про те, що Андрій Шабанов пояснив, чому пропав з радарів як тільки почалася війна: "18 годин на добу йшло на..."

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Сватів" Федір Добронравов підтримав окупантів і розчарував дружину Євгена Кошового: "Так подобався..."

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк розповів про важкий розрив з коханою: "Вийшов з відносин з образами"