Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку і королеву ночі, обожнює радувати свою значну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За творчістю і яскравим образом зірки в соцмережі стежить 2,7 мільйона чоловік.

На фан-сторінці Олі Полякової розмістили зворушливий колаж її фотографій з чоловіком Вадимом з нагоди його дня народження. У кадрі подружня пара обіймається, цілується і виглядає дуже щасливо. Як відомо, співачка ніколи не приховувала віку свого коханого - він старший за неї на 15 років.

Чоловік Олі Полякової набагато старший за неї
Чоловік Олі Полякової набагато старший за неї

А зовсім недавно і сама Полякова назвала свій справжній вік, в січні їй виповнилося 43 роки. Тобто, її чоловікові 29 червня стукнуло 58 років.

Фанати адресували зірковій парочці та Вадиму безліч приємних побажань, а також окремо привітали Полякову з іменинником.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Бажаємо залишатися завжди надійним і вірним чоловіком, позитивною та щирою людиною, найкращим сім'янином. Нехай у вашому домі завжди будуть мир, любов, щастя, благополуччя, розуміння, удача та достаток!" - написали в публікації.

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова попросила у президента Володимира Зеленського здійснити головну мрію: "Найкращий подарунок"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова зізналася, що з дитинства любила чоловіків старшого віку: "Вадим називав мене своєю молодшенькою"

Також портал Знай.uа писав, що Маша Полякова влаштувала гарячу фотосесію в тоненькому купальнику, поки мами поруч немає: зовсім дорослою стала