Дружина українського телеведучого Володимира Остапчука, Христина Гірник поділилася думками про наболіле. Що її турбує, вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Христина Гірник регулярно радує шанувальників новими кадрами як з буденного сімейного життя, так і з різних поїздок. Також нерідко ділиться власними думками і проблемами.

Христина Горняк, фото з instagram
Христина Горняк, фото з instagram

Так, цього разу дружина телеведучого зізналася, що за кілька місяців повномасштабної війни у неї накопичилося багато болючих питань, на які вона хоче знайти відповідь, але навряд чи коли-небудь зможе і це її сильно мучить.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Я до сих пір не можу зрозуміти і відповісти на всі свої "чому"....? Чому вирішуються питання зі зброєю в руках? Чому гинуть молоді і хороші люди? Чому світ не може зупинити терористів? Чому я не можу допомогти всім? Чому є нелюди радіють ракетам, що летять у дітей, і вони ходять по світу? Чому ці ракети не закінчуються? Чому небо не закриють вже 5-й місяць? Чому декого не болить...? Чому??? Чому???? Чому??? Стільки тих "чому" в мені сидить, а Відповідь Так і не знайти", - поділилася вона.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Kalush розповів, як зароджувалася історія невід'ємної частини його образу - рожевої Панами: "Першу купив на секонді для кліпу".

Також наш портал інформував, Катя Бужинська крізь сльози співала на сцені в той час, поки окупанти безжально руйнували Україну ракетами: "З важким серцем".

Крім того, ми повідомляли, дружина Юрія Ткача зізналася, що війна дала поглянути на Київ іншими очима: "Знову закохуюся в кожну вулицю".