Тренер шоу "Зважені та щасливі" і колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram і Facebook корисними публікаціями на тему спорту, харчування і турботи про себе.

Марина Боржемська показала шанувальникам парочку свіжих знімків зі своїми дітьми - сином Робертом і донькою Олівією, яких вона народила від колишнього чоловіка, боксера В'ячеслава Узєлкова. На зворушливих кадрах можна помітити, як сильно вони схожі на свого батька.

Скріншот з Instagram, Марина Боржемська
Скріншот з Instagram, Марина Боржемська

У підписі до публікації Боржемська заінтригувала новиною, що їй з дітьми довелося терміново виїжджати з дому. Як відомо, сім'я з першого дня війни перебувала в Україні. Спортсменка попросила фанатів не переживати і пообіцяла незабаром розкрити всі подробиці.

"У нашій родині відбулися зміни, через що нам довелося швидко поїхати з дому. Тільки не хвилюйтеся, все добре. Згодом зможу все розповісти", - написала Боржемська.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Деякі шанувальники припустили, що Боржемська полетіла в Ізраїль до рідної сестри, яка повинна ось-ось народити, або що Роберт планує там вчитися. Інші просто побажали їм удачі і щастя.

Коментарі - instagram.com/uzelkova.marina/
Коментарі - instagram.com/uzelkova.marina/

Коментарі - instagram.com/uzelkova.marina/
Коментарі - instagram.com/uzelkova.marina/

Раніше ми писали про те, що Марина Боржемська поставила крапку в мовному питанні: "Краще пробувати і помилятися, ніж мовчати"

Як повідомляв Знай.uа, Марина Боржемська зізналася, що після розлучення з Узєлковим дуже зацікавила молоденьких жеребців: "Мені це лестить"

Також портал Знай.uа писав, що Марина Боржемська попередила українців про наступний, не менш важкий етап війни з окупантами