Відомий український музикант, соліст гурту "O.Torvald" Женя Галич зізнався, що досі не оговтався після вступу до лав ЗСУ та всього побаченого на війні. Цим артист поділився в інтерв'ю в програмі"Зірковий шлях".

Женя Галич, як і ряд інших українських зірок, з початком повномасштабної війни прийняв для себе рішення вступити до лав ЗСУ. Так, музикант розповів, як почувається через кілька місяців служби.

Женя Галич, фото: Instagram
Женя Галич, фото: Instagram

За словами Жені Галича він досі не прийшов до тями і навряд чи це станеться, поки йде війна. Він зазначив, що постійно відчуває біль через втрати на фронті і спостерігає видовища, від яких кидає в тремтіння.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Я досі не прийшов до тями. Від цього прийти в себе неможливо. Постійно болить, постійно ти втрачаєш товаришів, постійно якісь новини. Для мене нічого не змінилося з 24-го числа, тобто війна триває. Вона просто не триває на території Києва, наприклад, але вона триває, вона жахлива. Є втрати, є те, то не можна пробачити, є смерті, захоплені території", - поділився музикант.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Осадча зізналася, що остаточно "розклеїлася", не допомагає навіть підтримка Горбунова: "Почала здаватися".

Також наш портал інформував, Святослав Вакарчук заради України вийшов на сцену після довгого "затишшя": має намір боротися з Росією своїми методами.

Крім того, наш портал повідомляв, Kalush розповів, як зароджувалася історія невід'ємної частини його образу - рожевої Панами: "Першу купив на секонді для кліпу".