Даша Астаф'єва - відома українська виконавиця і модель, що отримала популярність за допомогою журналу Playboy і складі групи NikitA.

Дівчина має активну громадянську позицію, пов'язану з повномасштабною війною проти рашистів. З перших днів вона записалася у волонтери, допомагаючи на кухні в різних процесах. А зараз Даша опублікувала невелике прохання в Instagram Stories.

Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram

І спочатку можна заплутатися, адже звернення звучить так, ніби адресовано двом категоріям - рашистам і команді колишнього президента Петра Порошенка.

"А не могли б вельмишановні представники п*раші, як жест доброї волі, назавжди з'*бнути з нашою країни для початку... а потім і з цього світу в цілому", - пише Даша Астаф'єва в публікації.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Це, швидше за все, відсилає до головної новини четверга, 30 Червня 2022 року, коли воїнам ЗСУ вдалося вибити російські війська з острова Зміїний під Одесою. На що пропагандисти заявили, нібито це був "жест доброї волі".

Хоча їм потрібно попрацювати з пам'яттю, адже таке ж було і під Києвом, і в Чернігівській, і в Сумській областях. Тоді вони теж нібито самі відійшли, хоча отримали потужну відсіч від наших захисників.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва вирішила допомогти захисникам оригінальним способом: "Мені дісталися два"

Як повідомляв "Знай.ua", Даша Астаф'єва скинула все зайве і спокусливо пограла формами перед камерою: "Згадала, що модель"

Знай.ua писав, Даша Астаф'єва назвала справжніх героїнь сучасності, якими захоплюється особисто: "Ви неймовірні"