Раміна Есхакзай - відома журналістка і ведуча власного Youtube-каналу, яке здебільшого пов'язане з інтерв'ю із зірками шоу-бізнесу, але також має ролики на важливі для держави теми.

Зараз у соціальній мережі Instagram вона звернула увагу не на дорослих людей та дітей, які були змушені тікати до Європи від повномасштабної війни. А на двох собак, які опинилися у Венеції. Їх звуть Моня та Джуля.

Раміна Раміна Есхакзай. Фото: скрин відео
Раміна Раміна Есхакзай. Фото: скрин відео

"Як ви бачите, Моня не може милуватися красою міста, оскільки душа болить на Україну. Вона намагається посміхатися, але сумні очі видають її біль. У Джулі життя триває. Вона дивиться на прямі ефіри Арестовича і регулярно підтримує зв'язок з татом Моні", - пише Раміна у публікації.

За її словами, батько першого сумного песика служить у Збройних силах України та мріє випити з псом Патроном.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раміна Есхакзай, скріншот: Youtube
Раміна Есхакзай, скріншот: Youtube

"Чекаю фото Моні і Патрона за чарочкою", "Прекрасний коментар до фото неабияк підняв настрій", "Цей візок для собак – любовне кохання", "Солодкі пухнастики теж всі відчувають і розуміють!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Слава Дьомін "обхитрив" і довів до сліз колишню Козловського Раміну Есхакзай: "Конкуренція, вона така"

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Козловського Раміна розповіла, чому її нареченому не платять за службу у ЗСУ: "Від мене це не залежить"

Знай.ua писав, "Українка з п'ятьма собаками живе зараз в Австрії у Відні біля бурятки": фіналістка шоу "Холостяк" Раміна Есхакзай вразила своєю історією