Голос програми "Антизомбі" та відомий ведучий Григорій Герман пішов з програми "Ранок з Україною"

Про це він розповів з програмі "Зірковий шлях".

Григорій Герман. Фото: скрин відео
Григорій Герман. Фото: скрин відео

Кар'єру в ЗМІ Григорій Герман розпочав у 1992 році ведучим на радіо. З 2006 року – ведучий програм на українських телеканалах. Захоплюється кулінарією і веде блог "Кухня Германа", а влітку 2017 року приєднався до творчої команди телеканалу "Україна" як ведучий сімейного кулінарного шоу "Свекруха чи невістка". 46-річний Григорій одружений з телеведучою Іриною Фроловою, пара виховує двох синів – 3-річного Данила і піврічного Луку.

А нещодавно стало відомо, що Григорій більше не веде ранкове шоу "Ранок з Україною". На питання ведучої, як так сталося він відповів:

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Це було не моє рішення. Мені передзвонила керівниця мого проєкту і сказала, що на жаль керівництво каналу не хоче продовжувати зі мною спілкуватися. Отак це і сталося".

Ведучий не жалкує, що 4 роки свого життя віддав ранковій програмі. Він підкреслив, що віддав їх з превеликим задоволенням:

"Це була двостороння насолода, було дуже класно, а тепер рухаємося далі, паралельними шляхами", - говорить Григорій.

Більше ніяких подробиць він не розповів. Проте він не сидить склавши руки. Як відомо, він є голосом програми "Антизомбі", яка виходить на каналі ICTV з 2015 року. Крім того, на волонтерських засадах він кілька місяців займався новим інформаційним проєктом. В ньому на відміну від "Антизомбі" немає характерного голосу, проте є ведучий в кадрі, який розбирає та аналізує важливі теми. Як новий проєкт буде називатися поки невідомо.

Нагадаємо, Слава Дьомін успішно просунувся по кар'єрних сходах, приєднавшись до Ребрик і Анатоліча: "Тепер мене буде більше".

До слова, Лілія Ребрик підказала, як швидко і дієво зняти стрес - тверезим не повторювати: "Ходити в ліс і..."

До слова, нові ведучі "Ранок з Україною" знайшли головну місію поруч з Лілією Ребрик: "Не просто так".