Ілона Гвоздьова - відома українська танцівниця, яка останнім часом звертається до аудиторії не як легенда "Танці з зірками", а як наставник

Відповідне відео вона опублікувала у сторіс соціальної мережі instagram.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

Ілона Гвоздьова попри війну завжди на зв'язку з шанувальниками, спілкуючись з ними на сторінці в соцмережі. Хореограф часто ділиться важливою та корисною інформацією, а також публікує фото і відео як з особистого життя, так і пов'язані з професійною діяльністю.

Цього разу вона вирішила звернутися до майбутніх танцюристів. Зірка трохи позаймалася з майбутніми студентами Київського національного університету культури і мистецтв та висловила сподівання, що вони розуміють, куди вступають і яка відповідальність в майбутньому на них покладена.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

У сторіс вона опублікувала відео, як танцюють абітурієнти та підписала його так:

"Трішки потанцювала з майбутніми першокурсниками!!! Сподіваюсь, вони розуміють, куди вступають і яка відповідальність на них покладена в майбутньому".

Сторіс. Фото: скрин відео
Сторіс. Фото: скрин відео

Крім того, вона порекомендувала всім, хто вступає в напрямку "хореграфія" , поки є час, вивчити базу класичного танцю, на думку Ілони він є базою всього.

Сторіс. Фото: скрин відео
Сторіс. Фото: скрин відео

Також вона порадила не забувати про фізичну форму, адже тіло танцівника - це його візитна картка.

Сторіс. Фото: скрин відео
Сторіс. Фото: скрин відео

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" помилувалася заходом сонця у ніжній фіолетовій сукні: "Спогади з минулого".

Раніше ми писали, що Ілона Гвоздьова поділилася, як "постаріла" її дочка за час війни: "Обіцяю..."

До слова, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" показала, на що здатна її донька - ще трохи і переплюне зіркову маму: "Пишаюся своєю зірочкою".