Дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука, Крістіна Горняк поскаржилася на зруйновані мрії та зізналася, що любить проживати щодня, як останній. Одкровеннями вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Крістіна Горняк розповіла, що з початком повномасштабної війни всі її мрії та плани, які намічалися роками, розсипалися в одну мить. Вона зізналася, що відчуває сильний смуток із цього приводу.

Христина Горняк, фото з instagram
Христина Горняк, фото з instagram

"Коли думаю про те, що життя перевернулося прямо на 360 градусів, то дуже сумно від цих думок. Всі плани та цілі просто миттєво зникли, все те, що ми собі планували і будували роками, про що мріяли, ось просто прийшли і забрали…", - розповіла вона.

Христина Горняк зізналася, що любить щодня проживати, як останній та максимально їм насолоджуватися, що й робила до війни. Втім, зараз нова реальність, яка не дає їй "розпустити крила".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"От не навмисно я так люблю кожен день життя і проживати хочу його на повне… хоча зараз це – НЕ МОЖЛИВО!", - поділилася дружина телеведучого.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Осадча зізналася, що остаточно "розклеїлася", не допомагає навіть підтримка Горбунова: "Почала здаватися".

Також наш портал інформував, Святослав Вакарчук заради України вийшов на сцену після довгого "затишшя": має намір боротися з Росією своїми методами.

Крім того, наш портал повідомляв, Kalush розповів, як зароджувалася історія невід'ємної частини його образу - рожевої панами: "Першу купив на секонді для кліпу".