Відому українську актрису, зірку серіалу "Ніщо не трапляється двічі" Катю Тишкевич скувала страшна хвороба, яка не дозволяє їй встати з ліжка. Про це повідомляється на сторінці "Зірковий шлях" у соцмережі instagram.

Катя Тишкевич розповіла, що основний симптом недуги – найсильніший головний біль. Вона зазначила, що болі завжди застають зненацька і не відпускають цілодобово. Часто вона навіть не в змозі говорити чи встати з ліжка.

Катерина Тишкевич. Фото: скрін youtube
Катерина Тишкевич. Фото: скрін youtube

"Головний симптом - це болісний біль голови, який починається раптово і не відпускає ні на секунду. Болить 24/7 так сильно, що не можу говорити або тримати очі відкритими", - поділилася зірка.

Зірка серіалів вже близько 8 років страждає від цього захворювання, але зараз воно досягло свого піку, прикувавши її до ліжка. Через це вона вирішила їхати за кордон, сподіваючись знайти порятунок.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто зазначити, що в Україні її оглядали найкращі фахівці, проте встановити діагноз так і не вдалося. Катя Тишкевич перепробувала різні практики та процедури, які також не принесли жодного результату.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Осадча зізналася, що остаточно "розклеїлася", не допомагає навіть підтримка Горбунова: "Почала здаватися".

Також наш портал інформував, Святослав Вакарчук заради України вийшов на сцену після довгого "затишшя": має намір боротися з Росією своїми методами.

Крім того, наш портал повідомляв, Kalush розповів, як зароджувалася історія невід'ємної частини його образу - рожевої Панами: "Першу купив на секонді для кліпу".