Відомий поет та ведучий, а тепер захисник України Коля Сєрга зізнався, що він думає про Регіну Тодоренко

Про це він розповів в інтерв'ю Олесі Бацман.

Коля Серга. Фото: скрін youtube
Коля Серга. Фото: скрін youtube

Коля Сєрга, який зараз захищає Батьківщину, розповів що стало причиною розриву стосунків з колегою Регіною Тодоренко. Як відомо, вона зараз живе в Москві, а трагічні події, які відбувається в Україні, її не цікавлять.

З його слів, все почалося з того, що він написав у своєму instagram про те, що в Бучі вбили їх спільного знайомого Аліка. Після цього посту Регіна написала в особисті повідомлення Колі та поспілкувалась з ним.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Проте несподівано, Тодоренко показала в мережі, що її питання до Сєрги лишились бех відповіді та звинуватила в тому, що на її імені він хоче "хайпонути". Це обурило ведучого та він повністю оприлюднив переписку та написав звернення о неї. Після того, зі слів Сєрги, вони не спілкуються.

Коля також зауважив, що він вже давно не спілкується з Тодоренко, для нього її просто не існує. А також додав, що на неї не варто втрачати час, а таких як вона потрібно позбавляти громадянства.

" Для мене Регіни більше немає. Таких людей треба позбавляти українського громадянства та передавати цей слот тим, хто робить багато та віддає життя за нашу країну", - сказав він.

Нагадаємо, Коля Сєрга емоційно вилив душу, вказавши на справжню сутність росіян, що підтримують війну: "Добре бути тупим".

До слова, Коля Сєрга і Даніель Салем у віршованій формі потролили Кадирова: "Знаменитий Донкадир".

Раніше ми писали, що Коля Серга назвав головну відмінність росіян і українців: "Все потрібно прогризати, як тільки розслабимо булки..."