Шанувальників у соціальних мережах було спантеличено обурливим ударом зі штрафного після того, як з'явилися кадри, на яких один футболіст-аматор виконав божевільний стандарт у правий верхній кут.

Відповідну посаду розмістили на сторінці «ESPN» у Instagram.

На чудовому кадрі видно, як хлопець завдає ідеального удару в дюйм у правий верхній кут разом із написом «ідеальне розміщення». Принаймні, за 25 ярдів від воріт м'яч розташовується на лівому боці штрафного майданчика, у загальновідомо важкому місці для удару по воротах.

Однак це не завадило фахівцю зі стандартних положень направити м'яч по дузі у правий верхній кут, завдавши удару зі штрафного, який залишився у стійці.

Сенсаційний страйк спричинив крах соціальних мереж, і кілька фанатів прокоментували неймовірний гол. "Справжнє визначення верхніх кошиків", - прокоментував один прихильник.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Вау, навіть Бекхем не зміг би", - відповів інший приголомшений фанат. "Я навіть не думаю, що професійний воротар економить на цьому", - похвалив третій.

"Цей постріл майже неможливо врятувати, LOL", - заявив четвертий. Тоді як п'ятий пожартував: "Технологія лінії воріт потрібна якнайшвидше".

Через рикошет всередині стійки неясно, чи м'яч повністю перетнув лінію. На відеозаписі видно, як він збиває з пантелику, перш ніж підстрибнути на лінії воріт.

Нагадаємо, Челсі знайшов виправдання за те, що раніше не підписав Мбаппе.

Як раніше повідомляв портал "Знай", фанати ЧС з футболу можуть залишитися без житла у Катарі.