Знаменита українська виконавиця Настя Каменських виплеснула з себе потік емоцій, що накопичився за час війни. Полегшила душу зірка на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Настя Каменських постійно перебуває на зв'язку з шанувальниками та ділиться з ними думками, переживаннями, а також новими кадрами з життя та яскравими моментами. Так, цього разу співачка вирішила розповісти про наболіле - війну.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

Каменських зізналася, що в ній накопичилося чимало ненависті та болю черга постійні удари окупантів по мирному населенню. При цьому зірка зазначила, що важливо не дати емоціям взяти гору, адже в цей час дуже важливо не падати духом і робити свій внесок у перемогу.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"І як би не хотілося зараз написати про свою до них ненависть і біль, скажу тільки одне - їм ніколи не перемогти нас, як злу ніколи не перемогти світло і добро. І хоч з кожним днем ​​здається, що б ми не робили - цього буде мало в боротьбі проти такої нелюдяності і зла. Наче це крапля в океані. Але що таке океан, якщо трохи крапель? Тому кожна навіть маленька справа важлива. А разом ми – океан! Океан опору, сили та єдності!", - написала зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Осадча зізналася, що остаточно "розклеїлася", не допомагає навіть підтримка Горбунова: "Почала здаватися".

Також наш портал інформував, Святослав Вакарчук заради України вийшов на сцену після довгого "затишшя": має намір боротися з Росією своїми методами.

Крім того, наш портал повідомляв, Kalush розповів, як зароджувалася історія невід'ємної частини його образу - рожевої Панами: "Першу купив на секонді для кліпу".