Відомий український телеведучий та шоумен Олексій Дурнєв, який займається авторськими проектами на YouTube та знімає розважальний контент для своїх шанувальників, також є активним користувачем соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 830 тисяч осіб.

Нещодавно Олексій Дурнєв дав інтерв'ю відомому журналісту Дмитру Гордону та відповів на безліч цікавих питань, а також поділився власними думками та переживаннями щодо війни в Україні.

Гордон і Дурнєв, скріншот з відео
Гордон і Дурнєв, скріншот з відео

Коли мова зайшла про російських пропагандистів, які масово поширюють брудну брехню і намагаються "відбілити" злочинців з армії рф, Гордон зробив незвичайну та сміливу заяву. Він назвав путінську ляльку Ольгу Скабеєву чоловіком. Журналіст цілком серйозно запитав Дурнєва, чи знає він про це.

Російська пропагандистка Ольга Скабеева
Російська пропагандистка Ольга Скабеева

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Гуморист зізнався, що вперше про це почув. Але заявив, що навіть якщо Скабеєва і чоловік, то досить симпатичний.

Після цих слів Дмитро "підлив" олії у вогонь і сказав, що у Ольги роман із Володимиром Соловйовим, який є затятим шанувальником путінського режиму.

[quote author=""]"Дуже навіть може бути. Хоча, чесно кажучи, Соловйова настільки довго не випускають з його радіорубки... Мені здається, на якесь кохання в його віці, враховуючи скільки він працює, навряд чи здатний" , - заявив Дурнєв.

Раніше ми писали про те, що Олексій Дурнєв здивував можливостями української мови: "Знаєте, що таке гра у притулку?"

Як повідомляв Знай.ua, Олексій Дурнєв готовий особисто забрати життя у путіна, а якщо не вийде, то гарненько відмутузити: "Зі старим впораюся"

Також портал Знай.ua писав, що Дмитро Гордон пояснив, чому більшість українців повернуться додому після війни