Українська телеведуча, модель, нутриціолог і володарка розкішної фігури Валерія Крук, яку також всі знають як Кульбабу, регулярно радує шанувальників свіжими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 260 тисяч осіб.

Валерія Крук опублікувала декілька розкішних фото, зроблених у Стамбулі, де зараз вона тимчасово проживає, оскільки в Україні небезпечно. Дівчина зізналася, що в мирний час вона б насолоджувалася відпочинком за кордоном, в такій прекрасній країні, але через війну їй доводиться несолодко.

Скріншот з Instagram, Валерія Крук
Скріншот з Instagram, Валерія Крук

Модель буквально змушує себе виходити з дому і відвідувати визначні пам'ятки міста. Таким чином вона відволікається і лікує нервову систему.

"Ось нарешті побувала в дивовижній Мечеті Ortaköy. Красива і дуже відрізняється від інших. І от що мене завжди бентежить, так це товпи туристів, кожен раз сварюсь на себе, що приїжджаю в неправильний час", - поскаржилася Валерія і порадила раніше виходити з дому, щоб зробити гарні фото без натовпу на задньому плані.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Більш того, Крук відчуває себе не туристом, а справжнім жителем. Вона отримує цінний досвід, щоб потім поділитися ним з українцями, які також хочуть оселитися в Стамбулі.

Раніше ми писали, що Валерія Крук різко відповіла "принциповим" українцям, які дорікають їй за російську мову: "Від*біться від мене"

Як повідомляє Знай.ua, Валерія Крук розповіла, як чоловіки в Туреччині реагують на її яскраву зовнішність: "Був досвід не зовсім адекватної поведінки"

Також на порталі Знай.ua писали, що Настя Каменських зірвалася і вихнюпнула емоції, що накопичилися під час війни: "Ненависть і біль"