Відомий співак Іван Дорн активно виступав у росії, але з початку жорстокої війни в Україні кардинально змінив свої погляди. Хоча артист довгий час вважав росіян та українців "братами", зараз він затято засуджує путінський режим, підтримуючи співвітчизників.

В інтерв'ю радіоведучому Славі Дьоміну музикант звернувся до своїх численних шанувальників із росії. Він розуміє, що кожен з них боїться протистояти путіну та його жорстокій владі.

Дорн і Дьомін, скріншот з відео
Дорн і Дьомін, скріншот з відео

Незважаючи на це, Іван Дорн закликав росіян продовжувати боротися і відкривати очі на правду отруєним пропагандою співвітчизникам. Він усвідомлює, чим ризикують такі активісти, але нагадав, що в Україні триває жорстока війна.

"Спробуємо зняти хоч якийсь шар цієї пропаганди для того, щоб допомогти їм дивитися на світ правдивіше. Розумію, що навіть це робити небезпечно, тому що можна бути заарештованим і все інше... Але зрозумійте, у моїй країні щодня помирають тисячі, зокрема й діти", - сказав артист.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Також співак зазначив, що близько 80% росіян підтримують війну та свого диктатора. Але він переконаний, навіть на них ще можна вплинути і донести, хто каже правду, а хто - мерзенну брехню.

Раніше ми писали про те, що Іван Дорн покликав Нацполіцію на переможний концерт на Майдані: "Пишайтеся собою"

Як повідомляв Знай.ua, Іван Дорн приїхав до українських малюків із бубном, щоб їх розважити: танцювали навіть вчителі

Також портал Знай.ua писав, що Іван Дорн готовий полетіти до росії, але за важливої ​​умови: "Тепер ви до нас"