Тренер шоу "Зважені та щасливі" та колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram та Facebook корисними публікаціями на тему спорту, харчування та піклування про себе.

Марина Боржемська нещодавно відлетіла з дітьми до Ізраїлю у сімейних справах – її сестра народила дитину, і зараз активно розміщує свіжі знімки. На цей раз для фотосесії вона обрала неймовірно гарне місце - набережну біля Середземного моря. У кадрі знаменитість широко посміхається та виглядає дуже щасливою.

Скріншот з Insta Stories, Марина Боржемська
Скріншот з Insta Stories, Марина Боржемська

У підписі до публікації Боржемська описала низку простих речей, які приносять їй дуже багато радості.

"Ми всі вже зрозуміли, як мало потрібно для щастя. Близькі поруч, народження дітей, море за спиною, дихати свіжим повітрям, коли проміння сонця засліплює очі", - поділилася думками зірка.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також спортсменка наголосила, що не планує залишатися в Ізраїлі назавжди, як могли подумати багато її шанувальників, і незабаром вона повернеться з дітьми від колишнього Узєлкова в Україну.

"Я не залишаюся тут назавжди, щоб ви випадково не подумали 🙈 А просто хочу насолодитися митями, які дарує життя. Скоро повернуся 💙💛 Все буде Україна", - написала Марина.

Раніше ми писали про те, що Марина Боржемська терміново вивезла дітей Узєлкова з країни без жодних пояснень: "У сім'ї відбулися зміни"

Як повідомляв Знай.ua, Марина Боржемська зізналася, що після розлучення з Узєлковим дуже зацікавила молоденьких жеребців: "Мені це лестить"

Також портал Знай.ua писав, що Марина Боржемська поставила крапку у мовному питанні: "Краще пробувати і помилятися, ніж мовчати"