Українська поп-виконавиця, акторка, модель Kamaliya (справжнє ім'я – Наталія Захур) любить радувати своїх шанувальників публікаціями з особистого та творчого життя у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 230 тисяч людей.

Камалія розмістила фотографії з чергового благодійного концерту на підтримку рідної України та розповіла, як усе пройшло. Судячи з кадрів, на захід вона також захопила з собою чоловіка, пакистанського мільярдера Мохаммада Захура.

Скріншот з Instagram, Камалія
Скріншот з Instagram, Камалія

Співачка у патріотичній, неймовірно гарній сукні від українського бренду заспівала на фестивалі в Німеччині, з нагоди 50-річчя міста Таунусштайн. На концерт прийшли її співвітчизники, яким люб'язно дала притулок країна як біженцям.

[quote author=""]"Я була щаслива дивитися в очі моїх земляків, міцно обійнятися! Я вірю, вірять усі українці, вірить увесь світ в нашу перемогу 💛💙", - додала Камалія.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Шанувальники подякували співачці за надану допомогу Україні та її громадянам, які постраждали через війну, а також адресували їй парочку компліментів, оцінивши зовнішній вигляд.

Комментарии - instagram.com/kamaliyaofficial/
Комментарии - instagram.com/kamaliyaofficial/

Комментарии - instagram.com/kamaliyaofficial/
Комментарии - instagram.com/kamaliyaofficial/

Раніше ми писали про те, що Камалія повернулася в Україну, незважаючи на протести чоловіка та дітей: "Я більше не можу"

Як повідомляв Знай.ua, а як же Захур? Найбагатша співачка Камалія разом із Павлом Зібровим: "Дуже скучила"

Також портал Знай.ua писав, що співачка Камалія будує житло для біженців у Німеччині: "Буде школа, садок та підтримка"