Музикант, вокаліст гурту "Океан Ельзи" та один із тренерів на вокальному проекті "Голос країни-12" Святослав Вакарчук продовжує працювати у напрямку підтримки українських громадян та військовослужбовців у рамках повномасштабної війни проти рашистів.

Якось чоловік бував із командою у практично зруйнованому Харкові, виступав де завгодно перед воїнами ЗСУ, а зараз його підловив хлопець на вулиці невідомого міста.

Святослав Вакарчук. Фото: скрін youtube
Святослав Вакарчук. Фото: скрін youtube

— Вибачте, що ви зробите передусім після перемоги?

— Я обійму свою сім'ю, це перше, що зроблю. А друге – одразу ж зателефоную своїм менеджерам концертним, щоб планувати великий концертний тур .

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Це, певно, досить поширена відповідь серед зірок українського шоу-бізнесу. Кожен із них хоче запалити всю країну після того, як ми разом переможемо рашистів на нашій землі, повернувши окуповану Луганську, Донецьку, Запорізьку, Харківську, Херсонську області та, звичайно, півострів Крим.

Святослав Вакарчук, скріншот: Youtube
Святослав Вакарчук, скріншот: Youtube

"Я спочатку не повірю, потім повірю, кричатиму, радітиму, плакатиму і дзвонитиму до всіх поспіль", "А я просто плакатиму в перші хвилини. Плакатиму від щастя" , - пишуть користувачі в коментарях.

@danya_skryaga

А що зробите ви в першу чергу? #україна

♬ оригінальний звук - СКРЯГА🍓

Нагадаємо, Святослав Вакарчук заради України вийшов на сцену після довгого "затишшя" : має намір боротися з росією своїми методами.

Як повідомляв "Знай.ua", Святослав Вакарчук закликав українців збирати факти злочинів окупантів, щоб жоден не відмазався : "Гаага готова"

Знай.ua писав, Святослав Вакарчук відвідав у лікарні потерпілих від війни дітей : "Маленькі відважні пацієнти"