Відомий український співак Володимир Дантес поспіхом вибіг із дому у справах у плавках. Про це він розповів у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Володимир Дантес має не лише музичний талант, а й гарне почуття гумору, яке нерідко демонструє на публіці. Зокрема, він радує публіку в соцмережі, де також регулярно ділиться корисною інформацією чи просто моментами із життя.

Володимир Дантес. Фото: скриншот Instagram
Володимир Дантес. Фото: скриншот Instagram

Так, цього разу Дантес розповів, як вибіг із дому у справах в одних плавках. Співак записував сторіс для шанувальників, але не встиг закінчити, бо до нього під'їхало таксі. Очевидно, він так поспішав, що вибіг і сів в автомобіль плавках і футболці, а може артистові так комфортніше в спеку, але найголовніше, що він не соромиться вийти на публіку навіть у такому незвичайному образі.

Скрін Instagram
Скрін Instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Не встиг нормально домовити, вже в таксі. Я тупо движую Києвом у плавках. Є такі, як я?", - запитав Володимир Дантес у шанувальників.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва згадала найяскравіший спогад із минулого літа, коли ще була з Дантесом: "Назавжди запам'ятаю".

Також наш портал інформував, Оля Цибульська зізналася, що змушена відмовлятися від маленьких земних радощів – все через стрес: "Прилипли на фігуру".

Крім того, наш портал повідомляв, що Alyona Alyona зізналася, що її засмутило на концерті світової знаменитості репера Post Malone: ​​"Цей переляк в очах був видно неозброєним оком".