Даша Астаф'єва - відома українська виконавиця та модель, що набула популярності за допомогою журналу Playboy та складу групи NikitA.

Дівчина має активну громадянську позицію, пов'язану із повномасштабною війною проти рашистів. Наразі вона дала інтерв'ю в рамках передачі "Андиподи" провідному Сергію Іванову.

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

"Дуже дякую. Професійно, цікаво і точно. Приємне відкриття", - пише Даша Астаф'єва в Stories.

Даша Астаф'єва, скріншот: Instagram Stories
Даша Астаф'єва, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Ця Stories веде до публікації, яка виставлена ​​на сторінці Іванова у соціальній мережі Instagram.

"Зустрілися з @da_astafieva. Дуже серйозно та відверто поговорили. Цього четверга – в "Антиподах" на @islndtv", - заявляє Сергій.

Користувачі в коментарях написала, що вже чекають на це інтерв'ю, воно їм здається цікавим через гість.

Попередніми гостями у рамках спілкування із Сергієм Івановим були хлопці "Леви на джипі". Вони поспілкувалися про білорусів, як можна ставитися до тих людей, з території яких летять ракети в нашу країну. Також вони назвали найкращих коміків, подумали над майбутнім українського контенту на Youtube та багато іншого.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва зізналася, що через війну втратила сенс життя: "Важливо знайти"

Як повідомляв "Знай.uа", Даша Астаф'єва подарувала рашистам "жест доброї волі" після втечі зі Зміїного: "Назавжди з'*батися"

Знай.ua писав, Даша Астаф'єва вирішила допомогти захисникам оригінальним способом: "Мені дісталися два"