Українці знайшли архівне відео з Музикантом, вокалістом гурту "Океан Ельзи" та одним із тренерів на шоу "Голос країни-12" Святославом Вакарчуком, який пояснює значення назви їхнього колективу.

Зараз триває повномасштабна війна проти рашистів, Святослав помітно постарів, тому є можливість подивитися на цього красеня в молодості.

Святослав Вакарчук, фото: Instagram
Святослав Вакарчук, фото: Instagram

- Чому саме "Океан Ельзи", а не Оксани, Наталії?

— Я знав, що це питання можуть поставити. По-перше, ми хотіли, щоб космополітична була така назва. Тобто, щоб ім'я можна було зрозуміти так само у Франції, як в Україні. Це саме чомусь не українське ім'я. А чому саме таке ім'я – бо гарне співзвуччя слів, як на нашу думку.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Святослав Вакарчук. Фото: скрін youtube
Святослав Вакарчук. Фото: скрін youtube

- Хлопці, скажіть, будь ласка, що знаходиться на дні "Океану Ельзи"?

— Він не має дна. Ні берегів, ні дна? Скажімо, ми не знаємо, ми там ще не були.

"Ніколи не замислювалася над тим, що назва групи означає - океан когось на ім'я Ельза. Завжди здавалося, що це щось абстрактне", "Як він мило встромляє на мікрофон" , - пишуть користувачі в коментарях.

@iamwhatislovenimak

Вакарчук розповідає чому група називається Океан Ельзи 😇#андеграунд #музика #старіпісні #львів #рек #рок #океанельзи #святославвакарчук #святославвакарчук❤️ #90 #95

♬ оригінальний звук - WHATISLOVE NIMAK

Нагадаємо, Святослав Вакарчук заради України вийшов на сцену після довгого "затишшя" : має намір боротися з росією своїми методами.

Як повідомляв "Знай.ua", Святослав Вакарчук закликав українців збирати факти злочинів окупантів, щоб жоден не відмазався : "Гаага готова"

Знай.ua писав, Святослав Вакарчук відвідав у лікарні потерпілих від війни дітей : "Маленькі відважні пацієнти"