Українська актриса, зірка "Жіночого кварталу" та "Ліги Сміху" Катя Нікітіна похвалилася ідеальними формами під час тренування у спортивному залі. Відео із заняття вона опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна активно займається волонтерством, допомагаючи наближати перемогу України у війні, розв'язаній росією, але у перервах між добрими справами знаходить час і для улюбленого заняття – спорту. Актриса регулярно радує кадрами зі спортзалу та дивує неймовірною фізичною формою.

Катя Нікітіна. Фото: Instagram
Катя Нікітіна. Фото: Instagram

Так, цього разу Катя Нікітіна вирішила в черговий раз блиснути дивовижними та пружними формами під час тренування. На відео зірка позує у мініатюрній маєчці та тісних лосинах, які ідеально підкреслили кожну опуклість на її тілі.

"Спорт марафон продовжується", - написала актриса.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше Катя Нікітіна зізнавалася, що спорт не лише дозволяє їй тримати тіло у формі, а й справлятися зі стресом, що особливо актуально у нинішніх реаліях.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" показала свій особистий вигляд заспокійливого: діє краще за будь-яку валеріанку.

Також наш портал інформував, Камалія зустрілася із земляками далеко за межами України, ще й багатого чоловіка Захура із собою прихопила: "Була щаслива".

Крім того, наш портал інформував, колишня Козловського Раміна Есхакзай дізналася чому для Ігоря Лаченкова "добрі росіяни" скінчилися: "Хороші росіяни – 200 росіяни".