Анна Трінчер разом з молодим чоловіком злилися у єдиному гармонійному звучанні, заспівавши у перекладі українською чудову пісню британської співачки.

Співачка та блогерка Анна Трінчер, яка стала популярною після виходу серіалу "Школа", розповіла про нову пісню, яку заспіває у дуеті з Олександром Беляком з гурту MBreeze. Уривок з чуттєвої композиції Анна розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Поцілуй в останню мить, лиш кохання так болить співають музиканти.

Анна Трінчер. Фото: скриншот Instagram
Анна Трінчер. Фото: скриншот Instagram

При чому Олександр на відео грає на синтезаторі, а Анна, заплющивши очі, насолоджується співзвуччям голосів.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Переклали пісню Паломи Фейт на українську. Як вам? Анна Трінчер

У коментарях прихильники вже чекають не дочекаються спільний трек від співаків, адже їхні голоси просто зачаровують:

Анна Трінчер. Фото: скриншот Instagram
Анна Трінчер. Фото: скриншот Instagram

"Люблю дивитися, як ти співаєш", "Так гарно", "Вау, Ваші голоса це дещо прекрасне в цій пісні", "Неймовірно! І так чутєво", "Браво Аня! В саме сердечко", "Боже як це красиво", "Ааа це навіть гарніше, ніж я очікувала", "Хтось скаже талант, а я знаю що це велика робота над собою", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Анна Трінчер в обіймах чужого хлопця затремтіла від хвилювання, нареченого Волошина як не бувало.

Як повідомляв "Знай.ua" Анна Трінчер оточила любов'ю українських дітей, як своїх власних, і розповіла про заповітну мрію.

Також "Знай.ua" інформував, що співачка Анна Трінчер показала справжні мексиканські пристрасті.