Відомий український репер, продюсер та шоумен Олексій Потапенко, котрого всі знають як Потап, показав, як його дружина співачка Настя Каменських часом доводить його до сліз. Кадрами артист поділився в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Потап досить рідко радує шанувальників новими фото в соцмережі, але регулярно ділиться важливою інформацією та порушує соціально значущі теми, не дозволяючи світові забути про війну в Україні.

Потап і Настя Каменських, instagram.com/realpotap
Потап і Настя Каменських, instagram.com/realpotap

Так цього разу шоумен показав, як його дружина Настя Каменських часом доводить його і не лише до сліз. Робить вона це, звичайно, не силою чи погрозами, а творчістю. На опублікованому Потапом відео співачка виконує одну зі своїх чуттєвих нових пісень. Наголошується, що під час виступу ніхто не зміг стримати сліз.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Дуже сильно. На цьому концерті кожен артист не міг стримати сліз", - йдеться у підписі до відео.

Варто зазначити, що Потап та Настя Каменських із самого початку повномасштабної війни залишаються закордоном. Втім, зірки не просто відсиджуються, а активно допомагають рідній країні, зокрема, збираючи кошти на благодійних концертах.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова захопилася українцями, які не лише "танцюють" на її концертах, а й допомагають землякам: "Загальні корисні справи".

Також наш портал інформував, комік із "Квартал 95" Юрій Великий висміяв Кадирова, який отримав "орден стоматології": "Я твій зуб хитав".

Крім того, наш портал інформував, Катя Бужинська крізь сльози співала на сцені, поки окупанти безжально руйнували Україну ракетами: "З важким серцем".