Відомий український виконавець Коля Сєрга у компанії телеведучого та ресторатора Даніеля Салема підняли бойовий дух воїнам ЗСУ. Як це було музикант показав у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Коля Сєрга та Даніель Салем з перших днів повномасштабного російського вторгнення одягли військову форму та пішли захищати рідну країну. Водночас зірки знаходять час і для інших добрих справ, наприклад, активно займаються волонтерством і не дають впасти бойовому духу захисників.

Коля Серга. Фото: скрін youtube
Коля Серга. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Коля Сєрга показав, як виступив із гітарою перед військовими та виконав одну зі своїх пісень, яка за час війни стала справжнім хітом. Музикант весело співає, а українські захисники з ентузіазмом підспівують улюблену пісню, до того ж із пророчим текстом.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Ду, ду, ду, ду винесемо орду", - співає музикант на відео.

У цей час Даніель Салем також вливається у процес і трохи підспівує, стоячи осторонь.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Коля Серга з "Орла та Решки" розповів про розрив відносин з Регіною Тодоренко: "Таких людей треба позбавляти українського громадянства".

Також наш портал інформував, Ілона Гвоздєва з "Танці зі зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських та Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари та статус..."

Крім того, наш портал інформував, Катя Бужинська крізь сльози співала на сцені, поки окупанти безжально руйнували Україну ракетами: "З важким серцем".