Відомий український дизайнер та творець унікального бренду одягу Андре Тан (Андрій Тищенко) радує шанувальників не лише авторськими стильними вбраннями, а й цікавими публікаціями у соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 280 тисяч людей.

Андре Тан відверто поговорив з шанувальниками і чесно відповів, чого він боїться. Дизайнер перерахував все, що викликає у нього це неприємне почуття.

Андре Тан, фото з Instagram
Андре Тан, фото з Instagram

Наприклад, Тищенко боїться не встигнути реалізувати всі свої плани в момент, коли до нього прийде старість, і що не всі його мрії здійсняться. Також почуття страху у нього викликає самотність. Він не хоче якось прокинутися і зрозуміти, що йому нема з ким поговорити.

"Боюсь втратити. Бізнес, здоров'я, близьких... Особливо під час, коли у твоїх рідних містах чи не щодня розриваються снаряди", - додав Андре Тан.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

І він страшенно боїться болю, але не фізичного, а душевного. Дизайнер заявив, що за життя встиг відчути багато болю буквально своїм тілом, а от у моральному плані він не готовий до цього.

"Страх - це не слабкість! Зізнатися у своїх страхах - ось у чому справжня сила і сміливість! Це перший крок до порятунку 🙏🏼" - підсумував чоловік.

Раніше ми писали про те, що Андре Тан підказав українкам, як освіжити образ "привітом з минулого": "Жіночність – мотивація для чоловіків виграти війну"

Як повідомляв Знай.ua, Андре Тан розповів про важку ношу, притаманну кожному батькові: "Товариш нову людину"

Також портал Знай.ua писав, що Андре Тан про те, як війна розставила все по поличках: показала хтось друг, а хто ворог