Відомий український дизайнер і модельєр Андре Тан знову висловився на тему війни. Чим вона стала для українців після 24 лютого.

Саме цьому він присвятив цілий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є.

"Війна для тебе і мене" - саме так назвав свою нову публікацію український модельєр. Насправді це не просто бойові дії, вибухи і сирени. Це те, що здатне в один момент перевернути внутрішній світ людини, суспільство, і контекст подій.

"Вона показала, хто є справжній друг, а хто просто так може розчинитися, ніби ви ніколи і не спілкувалися. Дуже швидко прояснюється, хто тобі дійсно хоче допомогти, а хто просто робить видимість. Хто реально любить свою країну, а хто біжить за кордон, вивозячи накопичені мільйони. Війна це фільтр. У ньому розчиняються дрібниці, які ніколи не були важливі, але займали у нас півжиття" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше всі мріяли про те, щоб виділитися, заробити багато грошей, купити щось. Зараз же, на першому місці стоять родичі, сім'я, друзі, і всі близькі вам люди. Тепер це не постійність, а те, що потрібно завжди берегти.

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

Війна також стала таким собі двигуном для людей, який стимулює робити більше, ніж ви собі дозволяли раніше. Робити не тільки для себе, а для всіх тих, кому на сьогоднішній день потрібна допомога.

"Але найголовніше, війна-це дзеркало. Дзеркало, в якому бачиш себе по-новому. Бачиш ту сміливість, терплячість, наполегливість і силу духу, про масштаб якої навіть не підозрював до війни" - підсумував Андре Тан.

Руйнування, фото: скріншот з відео
Руйнування, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що Андре Тан провів паралель між сміливими українками і росіянами, які бояться піти проти Путіна

Раніше повідомлялося, що Андре Тан заговорив про відродження моди після війни на прикладі Коко Шанель

Також, Андре Тан відкрив душу і зізнався, що він усвідомив за час війни