Актриса "Жіночого кварталу" Тетяна Песик захопилася українськими захисниками, які не лише майстерно виганяють окупантів, а й вміють розважатися. Яскравим роликом зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Воїни ЗСУ вже п'ятий місяць захоплюють українців та весь світ своєю сміливістю, професіоналізмом та силою духу. Вони не тільки майстерно виконують свою роботу на полі бою, а й знаходять сили та час на милі розваги.

Тетяна Песик. Фото: скрін youtube
Тетяна Песик. Фото: скрін youtube

Так, Таня Песик показала бійця ЗСУ, який вміло тримає кепку на носі та при цьому танцює. Одного разу він вміло робить рух, і головний убір виявляється на своєму місці. Все це супроводжується піснею легендарного Майкла Джексона. Варто відзначити, що спритність захисника дуже дивує і його танець цілком міг би конкурувати зі знаменитою "Місячною ходою".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Наші хлопці. Порадував мене своїми танцюристами. І ще під улюблений трек Майкла Джексона", - підписала ролик Таня Песик.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" обтягла свій "горішок" і спантеличила заявою: "Приїду додому, примушу працювати".

Також наш портал інформував, Євген Кошовий з "Квартал 95" разом із дружиною Ксенією похвалилися патріотичними татуюваннями: "Той, хто любить Україну..."

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздєва з "Танців зі зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських та Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари та статус..."