Знаменита виконавиця Надя Дорофєєва зізналася, що захоплюється українками, які нарівні з чоловіками обороняють країну в лавах ЗСУ. Цим зірка поділилася на сторінці в соціальній мережі instagram.

Надя Дорофєєва зазначила, що її захоплення жінками у лавах ВСУ немає межі, адже вони відмовилися від комфорту заради порятунку України. Співачка додала, що знайшла спосіб зробити службу українок комфортнішою – запустивши пошиття військової форми для жінок.

Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Instagram
Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Instagram

"Близько 50 тисяч наших дівчат, які зараз служать у лавах ЗСУ, просто неймовірні! Під час війни вони змінили свої найкращі вбрання на військову форму, яку змушені ще й перешивати під себе, адже їм видають лише чоловічу амуніцію. Хочемо допомогти з цією базовою потребою ", - розповіла співачка.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Для запуску виробництва потрібні кошти, щоб почати фінансування, Дорофєєва оголосила аукціон. На ньому шанувальники можуть поборотися за її жакет, який брав участь у зйомках знаменитого кліпу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва згадала найяскравіший спогад із минулого літа, коли ще була з Дантесом: "Назавжди запам'ятаю".

Також наш портал інформував, Оля Цибульська зізналася, що змушена відмовлятися від маленьких земних радощів – все через стрес: "Прилипли на фігуру".

Крім того, наш портал повідомляв, що Alyona Alyona зізналася, що її засмутило на концерті світової знаменитості репера Post Malone: ​​"Цей переляк в очах був видно неозброєним оком".