В Мережі з'явилось нове фото доньки Алли Пугачової та Максима Галкіна, шанувальники милуються красою дівчинки

Варто зазначити, що діти зіркової пари не менш популярні, ніж їх батьки. Шанувальники створили фан-акаунт Лізи Галкіної в соціальній мережі instagram, де публікують світлини з особистого життя дівчинки. До речі, сторінка нараховує 919 тисяч підписників.

Ліза Галкіна. Фото: скрин instagram
Ліза Галкіна. Фото: скрин instagram

Як відомо, діти разом з батьками покинули рідний замок та певний час перебувають в Ізраїлі. Попри те, що Алла Пугачова говорила про їх повернення до дому, точно поки точно невідомо про їх плани.

Нещодавно на сторінці опублікували нове фото Лізи. На ньому вона з двома заплетеними косичками стоїть у чорній куртці. Де саме зроблена світлина, у публікації не уточнюється.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У коментарях підписники відзначили, що донька Алли та Максима підросла, та все більше нагадує Примадонну. А також зауважили що у неї красиві, щирі блакитні очі:

"Просто куколка с такими глубокими и искренними глазками ❤️🙌🔥👏"

"Лизочка взрослеет, красотка!❤️❤️❤️❤️"

"ТакА вже крАсунечка!!!!😃👍👍👍🌸"

Нагадаємо, в мережі показали, як виросли діти Пугачової та Галкіна: “Такі дорослі вже”.

До слова, Максим Галкін впіймав Аллу Пугачову і доньку на гарячому - намагалися приховати від батька: "Другий головний талант".

Раніше ми писали, що Максим Галкін і Алла Пугачова похизувалися талантами своїх дітей: тепер видно у кого вдалися Ліза і Гаррі.