Відома співачка, якій у творчій кар'єрі допомагав репер Потапа нещодавно оголосила, що працює самостійно та показала як їй зараз непросто самій

Свою нову історію вона розповіла на сторінці в соціальній мережі instagram.

Мішель Андраде, фото: Знай.ua
Мішель Андраде, фото: Знай.ua

З початком повномасштабного вторгнення співачка разом з родиною виїхала з України. Зараз вона в Іспанії, де продовжує займатись творчістю.

Проте не все так просто вдається зірці самостійно.тепер вона самостійно записує свої пісні, а це виявляється складний процес. Зірка поділилася своїми труднощами з підписниками.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У відео зірка показала всі нюанси звукозапису в домашніх умовах. Вона накрила голову ковдрою та під нею записує нову пісню. Це вона робить для то, щоб звук на запису був чистим. Відеоролик Мішель скомпонувала з двох частин, спочатку вона показує, як з мікрофоном виконує пісню, а потім себе під ковдрою під час запису. Підписала вона його так:

"Ожидание/ реальность 😂"

У коментарях підписники її підтримали та написали:

"Олдскул))) 😎🤜🏽🤛🏽🔥🔥🔥"

"Я так само начитки роблю 😁🙌"

"Що не зробиш заради чистого звуку 😂"

Нагадаємо, Мішель Андраде з "Орел і Решка" кинула Потапа і зізналася, що додало їй сил: "У 17 років втік з дому".

До слова, Мішель Андраде з "Орел і Решка" після розриву з Потапом втекла до Іспанії: "Танк переїжджає людину, вона підглядала".

Раніше ми писали, що гурт MOЗGI розпався? Позитив відверто розповів про долю чоловічого колективу на чолі з Потапом: "Деградує"