Відома українська співачка Світлана Тарабарова об'єдналася у незвичайне тріо з Колею Сергою та Женею Галичем із O.Torvald, щоб порадувати воїнів ЗСУ. Кадрами зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Світлана Тарабарова бере активну участь у житті країни, зокрема, регулярно виступає перед захисниками для підняття бойового духу. Цього разу виконавиця вирішила об'єднатися у незвичайне тріо з музикантами, які захищають Україну в лавах ЗСУ та встигають займатися волонтерством.

Світлана Тарабарова. Фото: скрін youtube
Світлана Тарабарова. Фото: скрін youtube

Так, співачка вирушила на виступ перед воїнами ЗСУ у компанії Колі Серги та Жені Галича. Зірка зазначила, що була лише з дороги, але не змогла відмовити собі в задоволенні заспівати для захисників у такій приємній компанії.

Тарабарова, Серга та Галич. Скрін instagram stories
Тарабарова, Серга та Галич. Скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Одразу з поїзда. Ми разом із неймовірними хлопцями Колею Сергою, Женею Галич, Моісеєм Бондаренком поїхали піднімати настрій нашим захисникам", - підписала ролик Світлана Тарабарова.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" обтягла свій "горішок" і спантеличила заявою: "Приїду додому, примушу працювати".

Також наш портал інформував, Євген Кошовий з "Квартал 95" разом із дружиною Ксенією похвалилися патріотичними татуюваннями: "Той, хто любить Україну..."

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздєва з "Танців зі зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських та Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари та статус..."