Відома українська журналістка Влада Седан, яка також є дружиною футболіста з національної збірної та "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка, частенько розміщує свіжі пости на своєму обліковому записі в соцмережі Instagram, де за її життям стежать понад 590 тисяч людей.

Влада Седан порадувала шанувальників новою фотографією зі своєю родиною у повному складі. У кадрі дівчина обіймає чоловіка Олександра Зінченка, а той тримає дитячу коляску, в якій сидить їхня крихітка Єва.

Варто відзначити, що дівчинці 1 серпня виповниться один рік і росте вона справжньою блакитноокою красунею.

Скріншот з Instagram, Влада Седан
Скріншот з Instagram, Влада Седан

У підписі до публікації дружина українського футболіста заявила, що сім'я - це найдорожчий скарб, який вона має.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Численні шанувальники буквально завалили зіркову пару компліментами і не забули відзначити, наскільки гарна у них донька, яка, до того ж, дуже схожа на свою чарівну маму. Більше того, деякі заявили, що Зінченко та Седан – це приклад ідеальної родини для багатьох.

Коментарі - instagram.com/v.lada_sedan/
Коментарі - instagram.com/v.lada_sedan/

Коментарі - instagram.com/v.lada_sedan/
Коментарі - instagram.com/v.lada_sedan/

Раніше ми писали про те, що Влада Седан проспорила Зінченку з "Мансіті" і зробила йому приємно на людях: "Зв'язалася на свою голову"

Як повідомляв Знай.ua, Влада Седан після поразки збірної України заговорила про почуття сорому: "Так, ми зупинилися за крок, але..."

Також портал Знай.ua писав, що Влада Седан показала кохання Зінченка, але до іншої красуні: "Вперше не про тебе, вибач"