Переможець 7 сезону шоу "МастерШеф" Вадим Бжезинський, якого всі знають по кумедному прізвиську "Пава", після свого успіху користується великою популярністю в соціальних мережах. Чоловік активно розвиває свої акаунти в TikTok і Instagram, а також всіляко спілкується з численною аудиторією, яку він встиг підкорити своїм гумором і кулінарним талантом.

Вадим Бжезинський показав фанатам зворушливий момент із зустрічі з легендарним кулінаром Ектором Хіменес-Браво, який колись був його суддею у шоу "МайстерШеф". Чоловіки багато пройшли разом і не бачилися вже близько півроку. А зустрілися вони, щоб взяти участь в одному спільному проекті, подробиць якого поки що не розкрили.

Скріншот із Instagram, Вадим Бжезинський
Скріншот із Instagram, Вадим Бжезинський

У кадрі вони стоять на одній кухні і щось готують, тому очевидно, проект буде кулінарним. Пава засняв декілька закулісних кадрів і показав, як обіймається з другом.

У підписі до публікації Вадим зізнався, що любить Ектора як рідного батька, а ще безмежно шанує.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

"Люблю як рідного батька і поважаю. Я завжди захоплююсь, хто б що не говорив! Справжнє та щире кохання, дякую за все✊" - написав Бжезинський.

Раніше ми писали про те, що Міцкевич та Пава з "МастерШеф" вирушили підкорювати Вінницю на жигулях: "Я почував себе як у таксі економ-класу"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво попросив українців у Європі не скиглити: "Вас прихистили..."

Також портал Знай.ua писав, що Паву з "МастерШеф" затримали на блокпосту через підозру у перевезенні зброї: "Серце в п'яти пішло"