Дружина відомого українського актора, гумориста, зірки "Квартал 95" Юрія Ткача Вікторія показала, яку знайшла альтернативу дорогому відпочинку на популярних курортах. Цим вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вікторія Ткач приділяє чимало часу соцмережам, тож шанувальники завжди знають, що відбувається у її житті. Дружина гумориста ділиться здебільшого позитивними кадрами, даруючи посмішки та відволікаючи українців від поганих думок.

Юрій та Вікторія Ткач, фото: Instagram
Юрій та Вікторія Ткач, фото: Instagram

Так, цього разу дружина Юрія Ткача показала, яку знайшла альтернативу дорогим та популярним курортам, оскільки цього літа про нормальну відпустку можна не думати. На відео вона набирає воду до надувного басейну, який поставила під черешнею. При цьому її дочка задоволена таким "морем". Вікторія Ткач пожартувала, що це цілком реальна альтернатива популярним курортам.

Дочка Вікторії та Юрія Ткача. Фото: скрін instagram stories
Дочка Вікторії та Юрія Ткача. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Цього року "Літо, море, смолоскип... Домінікана та Таїланд..." переїжджають у Дніпро. Під черешню", - підписала ролик Вікторія Ткач.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" обтягла свій "горішок" і спантеличила заявою: "Приїду додому, примушу працювати".

Також наш портал інформував, Євген Кошовий з "Квартал 95" разом із дружиною Ксенією похвалилися патріотичними татуюваннями: "Той, хто любить Україну..."

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздєва з "Танців зі зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських та Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари та статус..."