Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна похвалилася, як її приємно порадував найдорожчий чоловік – син. Відео вона опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Маша Єфросиніна постійно перебуває на зв'язку з шанувальниками та регулярно радує їх новим контентом, зокрема показує, що відбувається у її особистому житті.

Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube
Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube

Так, цього разу телеведуча показала, як її порадував найдорожчий "чоловік" – син Олександр. Хлопчик вирішив зробити приємно зірковій мамі і взявся за збирання на кухні.

Маша Єфросиніна зізналася, що спочатку подумала, що син щось накоїв і намагається загладити провину, але насправді це був жест доброї волі з його боку.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Думала щось накоїв. Ні, говорить. "Щоб тебе порадувати". Бачить, скільки нам із Наною доводиться займатися господарством ці місяці, і ось так проявився", - розповіла шанувальникам телеведуча.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова відповіла на звинувачення Маші Єфросініної у тому, що вона підстилка: "Я росіянам не давала, у мене чоловік єврей".

Також наш портал інформував, Євген Кошовий з "Квартал 95" разом із дружиною Ксенією похвалилися патріотичними татуюваннями: "Той, хто любить Україну..."

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздєва з "Танців зі зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських та Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари та статус..."